Skip to main content
[ezcol_1half]Skærmbillede 2015-08-17 kl. 13.07.11
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]
[/ezcol_1half_end] [ezcol_2third]

 Musikøkologi

Hvis musik kan være økologisk, så er Anders Graaes nye udgivelse ”En omvej hjem” ,et rigtigt godt bud på musikøkologi. I hvert fald blev alting nærmest helt økologisk, da fire erfarne musikere mødtes i studiet på en mark udenfor Silkeborg og lod de akustiske instrumenters organiske klange strømme ind i Thomas Alstrups studiemikrofoner.

”De akustiske instrumenter som præger lyden havde næsten deres helt egen vilje og mening. De skulle stemmes nænsomt og nusses om, ja nærmest tales pænt til for at ville samarbejde”, fortæller Anders Graae, som sammen med Thomas Alstrup (Jonah Blacksmith) Palle Hjorth (Savage Rose) og Peter Dombernowsky (Michael Falch) brugte sidste års kolde vinterdage på at få instrumenterne til at finde sammen. Klaver, percussion og banjo. Mundharpen, mandolinen og bariton-guitaren.

Resultatet er et helstøbt  Pop/Folk album,  med en særlig stemning af musikalsk og lyrisk nærhed og intensitet.

En omvej hjem er andet studiealbum fra den østjyske sangskriver Anders Graae. Med sine skarpe tekster og stemningsfulde melodier, sætter han ord og lyd på tanker,  oplevelser og følelser, som vi måske ikke lige havde ventet at livet ville byde os.

Sangene handler om håb, glæder og sorger. De handler om, hvordan vi mennesker af og til løber om hjørner med os selv,  mens vi prøver på at finde vej. De handler, om de omveje vi vælger at gå, og dem vi vælger, uden at vide det.

De handler om kærlighedens mange ansigter og om store tanker og lange drømme.

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]    
 

Download pressebillede

Skærmbillede 2015-08-17 kl. 13.07.11

[/ezcol_1third_end]

 


 FAKTABOKS

[ezcol_1quarter]2Anders_graae_cover-1-crop

[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]3Anders_graae_cover-1-crop[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]4Anders_graae_cover-1-crop[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter_end] Skærmbillede 2015-08-17 kl. 13.07.11[/ezcol_1quarter_end]

En Omvej Hjem er udgivet digitalt og fysisk.

Der er designet 4 unikke covers for at udfordre det traditionelle udgivelses formatet en smule.

Lytteren kan selv tage stilling og vælge det cover der falder bedst i tråd med den individuelle oplevelse af musikken.

Anders Graae slog igennem med “Den anden pige”, der i 2008 vandt TV2 Radios store sangskriverkonkurrence. Siden fulgte det anmelderroste album “Mens luften endnu er mild”, hvorfra hele fire singler blev playlistet på P4 og spillet på landets lokalradioer.

Anders Graae har desuden udgivet sange med sangerinden Alouise og er også aktuel i trioen Brask, Graae & Enevoldsen.