Skip to main content

Hvad er en huskoncert?

Flere og flere benytter sig af muligheden for at arrangere huskoncerter i deres private hjem, for indbudte gæster eller venner, naboer eller ander lokale musik interesserede.
Huskoncerten er en helt unik mulighed for en intim koncertoplevelse med en kunstner.
De hjemlige rammer lægger op til en hyggelig og nærværende musikalsk oplevelse for et lyttende publikum.

Baggrund

En forårsdag i 2013 dumpede en mail fra sangskriveren og trubaduren Anders Graae ind hos sanger og guitarist Stefan Brask med en opfordring: Lad os mødes, lad os snakke, lad os spille!

De to musikere havde aldrig mødtes, men Anders Graae var netop flyttet til en lille by i Himmelbjergets skygge, hvor også Stefan Brask har sin musikalske base.
Opfordringen blev straks fulgt og en fælles musikalsk gnist sprang: En umiddelbar fornemmelse for at trække i samme retning førte hurtigt til ønsket om et samarbejde med kodeordene: Nærværende hverdagspoesi og intime koncertoplevelser med fortællingerne i fokus.

Hvad kan du forvente?

En stemningsfuld koncert hvor de 2 sangskrivere spiller og synger med på hinandens sange fra andre sammenhænge.
Musikken bliver krydret med gode og lune anekdoter om sangene, livet og alt der i mellem.
Altsammen serveret med en god portion jysk showmandship 🙂

Videoer

[/ezcol_1third_end]


[ezcol_1half]

Anders Graae

Anders slog igennem med sangen “ Den anden pige” som vandt Tv2 Radios store sangskriverkonkurrence i 2008. Siden har han udgivet de 2 anmelderroste album “En omvej hjem” og “Mens luften endnu er mild”,som er blevet spillet flittgt på bl.a. DR’s P4.

[/ezcol_1half]
[ezcol_1half_end]

Stefan Brask

Kendt som primus motor i Örenlyd som vandt DRs Karrierekanonen i 2001. Bandet har, med Stefan i front, høstet stor ros for deres udgivelser, fine sange og vedkomne lyrik. Sideløbende med Örenlyd har Stefan udgivet 2 soloalbum.

[/ezcol_1half_end]Udtalelser

Vi har haft den store fornøjelse at opleve Anders Graae og Stefan Brask lave en rigtig hyggelig huskoncert.
Alle ca. 40 gæster havde en super oplevelse, hvor der både blev grinet og vippet med fødderne.
Stefan og Anders skiftedes til at præsentere deres sange, altid med en god historie eller sjov anekdote til, og de akkompagnerede hinanden på fineste vis med lækkert guitarspil og korstemmer.
De får vores bedste anbefaling.

Pernille Nørlund og Mads Tilst, Silkeborg

 


Anders Graae og Stefan Brask havde publikum i deres hule hånd, da de leverede en fantastisk intimkoncert på vores spillested Gnisten. Veloplagte og med masser af lune og humor leverede de deres skønne sange, de fineste anekdoter, skønt guitarspil og musik. Dem byder vi gerne velkommen på Gnisten en anden god gang”

Birgitte Højland – Spillestedet Gnisten i Ry

I marts havde vi fornøjelsen af, at have Stefan Brask og Anders Graae til at spille i vores stue for vores gæster. Anders og Stefan leverede et fantastisk sæt af velklingende musik og skønne tekster.
Vi kan varmt anbefale dem!
Mvh Marianne og Søren

          

Jeg havde en kæmpe fornøjelse at huse Anders Graae og Stefan Brask i min lade i starten af oktober til en såkaldt huskoncert/house concert, som blev en helt igennem fantastisk en af slagsen. Jeg bøjer mig i støvet over disse to dygtige musikere, der ikke kun spillede så englene sang; men også underholdte i stor stil, så vi var flere der græd af grin. TAK for en uforglemmelig aften her i Nordborg. Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen. 100 stjerner herfra ❤

Mette Lauridsen, Nordborg