Skip to main content

Sognepræst i Stilling Kirke,
Lisbeth W. Kristensen skriver:

Brask & Graae er af natur to beskedne herrer, når de træder ind i rummet. Men når de åbner munden i fortælling og sang og lader guitarstrengene klinge, så har de med overbevisning indtaget det rum med ét, med deres overlegne ro og poetiske nærvær. De var her i en time og tog os mange steder hen, hvor himlen var høj og fremtiden håbefuld. Og det var lige præcis det, vi trængte til i denne tid.”

Lisbeth W. Kristensen, sognepræst, Stilling Kirke

Kirkekoncert med Stefan Brask & Anders Graae

Himlen her når næsten ned til jorden,
himlen her er helt tæt på,
prøv om du kan røre ved det blå

– synger Stefan og Anders i sangen “Himlen her.”


Med deres iørefaldende og poetisk eftertænksomme sange behandler de mange af livets store emner og krydrer dem med små anekdoter, som bringer et smil på læben.

Kendt fra radioen

Mange af sangene har man kunnet høre i Danmarks Radios P4, og på festivaler, spillesteder over hele landet.
Nu har de to herrer forelsket sig i kirkekoncertformatet, fordi det giver nye muligheder for at folde dybden i tekst og musik ud sammen med et kirkepublikum.


5 Dage studieversion

Her studieversionen af sangen “5 dage” som de havde stor radiosucces med i gruppen “Brask, Graae & Enevoldsen”

Sange i kirkekoncert form

Til kirkekoncerterne oplever man sangene i en mere enkel, nærværende, hyggelig og akustisk version. Her er 2 eksempler:

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Anders Graae

Anders slog igennem med sangen “ Den anden pige” som vandt Tv2 Radios store sangskriverkonkurrence i 2008. Siden har han udgivet de 2 anmelderroste album “En omvej hjem” og “Mens luften endnu er mild”,som er blevet spillet flittgt på bl.a. DR’s P4.

Stefan Brask

Kendt som primus motor i Örenlyd som vandt DRs Karrierekanonen i 2001. Bandet har, med Stefan i front, høstet stor ros for deres udgivelser, fine sange og vedkomne lyrik. Sideløbende med Örenlyd har Stefan udgivet 2 soloalbum.

Anbefalinger

I marts havde vi fornøjelsen af, at have Stefan Brask og Anders Graae til at spille i vores stue for vores gæster. Anders og Stefan leverede et fantastisk sæt af velklingende musik og skønne tekster.

Vi kan varmt anbefale dem!

Mvh Marianne og Søren

Jeg havde en kæmpe fornøjelse at huse Anders Graae og Stefan Brask i min lade i starten af oktober til en såkaldt huskoncert/house concert, som blev en helt igennem fantastisk en af slagsen. Jeg bøjer mig i støvet over disse to dygtige musikere, der ikke kun spillede så englene sang; men også underholdte i stor stil, så vi var flere der græd af grin. TAK for en uforglemmelig aften her i Nordborg. Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen. 100 stjerner herfra

Mette Lauridsen, Nordborg

Vi har haft den store fornøjelse at opleve Anders Graae og Stefan Brask lave en rigtig hyggelig huskoncert.

Alle ca. 40 gæster havde en super oplevelse, hvor der både blev grinet og vippet med fødderne.

Stefan og Anders skiftedes til at præsentere deres sange, altid med en god historie eller sjov anekdote til, og de akkompagnerede hinanden på fineste vis med lækkert guitarspil og korstemmer.

De får vores bedste anbefaling.

Pernille Nørlund og Mads Tilst, Silkeborg

”Vi oplevede første gang Graae & Brask til en privat fødselsdag i juli 2019, hvor de leverede en fuldstændig fantastisk koncert med interessante og dejlige sange hvor lyrik og musik gik hånd i hånd med en underfundig humor.

Vi blev både opslugt, rørt og ikke mindst piv godt underholdt fra start til slut.

Vi var derfor ikke et øjeblik i tvivl om, at Graae & Brask også skulle spille til vores 100 års festival i haven et år senere. Og vi blev bestemt ikke skuffet selvom tidspunktet, som de første på eftermiddagens program, måske var lidt utaknemmelig … men det lod Graae & Brask sig ikke slå ud af!

De spillede og sang igen helt fantastisk og bidrog i høj grad til, at vores festival blev en bragende succes.

Vi kan derfor kun anbefale Graae & Brask til ALLE der holder af skøn akustisk musik udført særdeles kompetent af et par super flinke og underfundige herrer, der kommer langt ud over scenekanten med deres sange”.  

Martin & Ditte Pedersen, Sejs.