Skip to main content

kirke1

Kontakt og mere info: Kristian 2095 2096 

Om trioen

Trioen består af Anders Graae, (sanger, sangskriver og guitarist) Kristian Enevoldsen,(pianist, organist og korinstruktør) og Christine Dueholm, (trommeslager, perkussionist og stomp-instruktør).
Musik har sin egen og helt direkte vej til hjertet. At synge og spille om tro, håb og kærlighed er noget særligt, og at gøre det i kirkerummet giver det en helt ekstra dimension, som er helt unik.
Vi er alle tre fuldtids ”spillemænd” og har musikken som en helt central del i vores liv. Vi brænder for den rytmiske kirkemusik og søger hele tiden nye veje til at udvikle området og tilføre det nye og inspirerende ideer. Det er vores erfaring, at den rytmiske musik i kirken og den medrivende effekt, den ofte har på folk, giver fællesskabsfølelse og store oplevelser og inspiration, der rækker langt ind i hverdagen.

Involverende koncert

Kombineret koncert, fællessang med nyere rytmiske salmer og udfordrende rytmik
Gennem et inspirerende og afvekslende program bestående af Anders Graaes smukke sange, nyere og helt nye danske salmer, gospel og involverende rytmiske udfordringer, tilbyder vi et enestående arrangement, hvor den rytmiske musik taler sit eget sprog og bevæger os fra det lyriske og meditative til det medrivende og ekstatiske.

Rytmisk gudstjeneste

En anderledes gudstjeneste med rytmisk musik og nyere danske salmer
I samarbejde med præsten tilrettelægger vi en anderledes gudstjeneste med respekt for liturgien i højmessen. Den rytmiske musik får en central men også understøttende rolle i gudstjenesten, hvor vi bl.a. med Anders Graaes stemningsfulde sange, involverende rytmik og nyere og helt nye rytmiske salmer med helstøbt rytmisk akkompagnement tilfører gudstjenesten et nyt og medrivende musikalsk udtryk.

 

[ezcol_1third]

Skærmbillede 2014-03-10 kl. 13.50.26

Om Kristian Enevoldsen

Uddannet rytmisk pianist på Det Jyske Musikkonservatorium.  Arbejder til dagligt som organist og korleder.

[/ezcol_1third] [ezcol_1third]

Skærmbillede 2014-03-10 kl. 13.06.02

Om Christine Dueholm

Konservatorieuddannet trommeslager fra Rytmisk Musikkonservatorium.
Arbejder som musiker og underviser.

www.christinedueholm.dk

www.facebook.com/ChristineDueholmTrommeslager

[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]

Lauritz 240 13marts2007lille

Om Anders Graae

Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, kandidat i Sangskrivning og Guitar.
Arbejder som musiker/ sangskriver og underviser

www.andersgraae.dk.

[/ezcol_1third_end]

 

 ————————————————————————————

Workshops

Skærmbillede 2014-03-14 kl. 11.46.56

Forud for en koncert eller gudstjeneste tilbyder vi tre forskellige workshops fx for det lokale kor, eller som et åbent arrangement for hvem, der måtte have lyst. Workshoppen lægges umiddelbart inden koncerten eller gudstjenesten, således, at der bliver mulighed for at inddrage det, vi får lært i det efterfølgende arrangement. Der er også mulighed for at kombinere to eller tre workshops.

[ezcol_1third]
Kor workshop.

En korworkshop arbejder vi med at lære stemmerne, dels til et par af Anders Graaes sange, og dels til et par gospelsange. Vi skal også arbejde med begreber som rytmik, harmoni, musikalsk udtryk, at synge med hele kroppen, klang, dynamik og meget mere. At synge sammen handler om fællesskab, om at lytte til hinanden og mærke hvordan 2+2 bliver 5, når man har fælles puls og trækker vejret på samme tid.

Instruktør: Kristian Enevoldsen

[/ezcol_1third] [ezcol_1third]
Stomp/rytmik workshop.

På denne workshop træner vi den kropslige fornemmelse af rytmen. Koordinationsevnen bliver udfordret med tramp, klap, stemme og bodypercussion. Vi skal også spille på stomp- instrumenter som baljer, spande og stokke m.m. Gennem rytmiske arrangementer arbejder vi med sammenspil, swing, groove, dynamik og evnen til at lytte og give, som en del af helheden.

Instruktør: Christine Dueholm

[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]
Skriv Kirkens egen salme.

På denne workshop skal vi arbejde med, at komponere en helt ny salme.
En unik mulighed for at få kirkens helt egen salme til glæde for alle kirkens gæster.
Forud for workshoppen aftaler vi et emne, som jeres salme skal handle om.
Til workshoppen går vi i dybden med, at finde de rigtige ord og sætninger til salmen, og dernæst sætter vi musik til jeres salme.
Når workshoppen er slut, har I jeres helt egen salme, som I kan begynde at synge med det samme.

Instruktør: Anders Graae
[/ezcol_1third_end]