Skip to main content

 

Ny single “Alting falder på plads (2015)”

cover-alting-falder-på-plads

[ezcol_1third]Pressemeddelelse (klik for download)Skærmbillede 2015-05-25 kl. 21.08.03 [/ezcol_1third] [ezcol_1third]Pressefoto (klik for download)Skærmbillede 2015-05-25 kl. 20.33.54[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end] Hør sangen her

Skærmbillede 2015-05-25 kl. 21.48.51Download som MP3 (Klik her)

 

Download som Wav (Klik her)

[/ezcol_1third_end]

Pressetekst

Anders Graae: ”Alting falder på plads”

Seks år efter debutudgivelsen udsender den midtjyske sanger og sangskriver Anders Graae første single fra sit kommende album, ”En omvej hjem”, som er en organisk, håndspillet og nærværende udgivelse svøbt i et akustisk folk-pop univers.
Anders Graae slog igennem med “Den anden pige”, der i 2008 vandt TV2 Radios store sangskriverkonkurrence. Siden fulgte det anmelderroste album “Mens luften endnu er mild”, hvorfra hele fire singler blev playlistet på P4 og spillet på landets lokalradioer.

Hvis musik kan være økologisk, så er Anders Graaes nye single ”Alting falder på plads” et rigtig godt bud på musikøkologi. I hvert fald blev alting nærmest helt økologisk, da fire erfarne musikere mødtes i studiet på en mark udenfor Silkeborg og lod de akustiske instrumenters organiske klange strømme ind i Thomas Alstrups studiemikrofoner.

 

”De akustiske instrumenter som præger lyden havde næsten deres helt egen vilje og mening. De skulle stemmes nænsomt og nusses om, ja nærmest tales pænt til for at ville samarbejde”, fortæller Anders Graae, som sammen med Thomas Alstrup (Jonah Blacksmith) Palle Hjorth (Savage Rose) og Peter Dombernowsky (Michael Falch) brugte sidste års kolde vinterdage på at få instrumenterne til at finde sammen. Klaver, percussion og banjo. Mundharpen, mandolinen og bariton-guitaren.

 

En simretur i den store folk-gryde

På den kommende albumudgivelse ”En omvej hjem” har Anders Graae arbejdet intenst mod en balance mellem folk og moderne pop. ”Målet var en nærværende og ærlig plade, hvor teksterne fik lov at folde sig ud i et moderne akustisk univers, hvor der var plads og ro til eftertænksomhed”, siger Anders Graae, der ikke var i tvivl om, at numrene skulle en tur i den store folk-gryde, som simrer på blusset i Thomas Alstrups studie.

 

Resultatet er en ren, organisk og lækker plade med både finurlige og varme budskaber, hvoraf det første fortrøstningsfuldt lyder: Det kan være alting falder på plads en dag. Det gør det i hvert fald på Graaes aktuelle singleudspil.

 

 

 

Anders Graae har desuden udgivet sange med sangerinden Alouise og er også aktuel i trioen Brask, Graae & Enevoldsen.

 

 

 

 

Pressekontakt:

Anders Graae

24 82 13 83

anders@andersgraae.dk

www.andersgraae.dk