Skip to main content

Ny trio og musikvideo

Skærmbillede 2013-09-27 kl. 20.35.09

Jeg er startet i et nyt og spændende musikalsk samarbejde. Det er en trio som vi kalder “Brask,Graae og Enevoldsen”.
Ideen opstod efter at Stefan Brask og jeg var begyndt at skrive sange sammen. Det viste sig at vi begge syntes at det kunne være rigtig sjovt at få lov at spille ping pong med en anden sangskriver.  Så vores koncept er at vi begge skal synge vores egne sange men samtidig også får mulighed for at krydre den andens sange med noget lækkert guitar og kor. Vi fik snakket med min gamle studie kammerat Kristian Enevoldsen som udover at være en rigtig rar fyr også er en super dygtig pianist. Kristian var med på ideen om en trio og det var startskuddet der gik 🙂

Vi har haft travlt med at øve hinandens sange og glæder os helt vildt til at spille vore nye og spændende versioner for jer. Vi starter så småt ud med koncerter her i efteråret og spiller flere til foråret.
Hvis du har et sted, du godt ku tænke dig at høre os spille koncert, offentligt eller privat, så send mig en mail og lad os se hvad vi kan gøre.

Udover øvningen har vi haft tid til at lave et par musikvideoer så I kan se hvad vi har gang I. Jeg håber I synes om dem og kan se at vi har haft det rigtig sjovt med at lave dem.
Vi har valgt at indspille en af mine sange og en af stefans sange. I kan se begge to nedenfor.
Se mere om trioen her