Skip to main content

Sangskrivnings workshops


Ligesåvel som jeg nyder at skriver sange selv, kan jeg også rigtig godt lide at hjælpe andre med deres sangskrivning. Det er fedt være med til at give andre det puf i ryggen der får dem til at skrive endnu bedre sange, eller se tingene fra en anden vinkel.

De sidste par år har jeg været heldig at hjælpe rigtig mange andre sangskrivere i forskellige sammenhænge.
Jeg underviser nu på 4 år på Det jyske musikkonservatorium i sangskrivning og har mødt og hjulpet rigtig mange dygtige sangskrivere et par skridt videre i deres virke. I år er jeg blevet ansat på MGK i århus hvor jeg også underviser i sangskrivning og sangskrivnings sammenspil… hvad er så sangskrivnings sammenspil…, ja det er sammenspil der tager udgangspunkt i en af de to sangskrivere der er tilknyttet holdet. I fællesskab skal sammenspilsholdet og jeg finde ind til hvordan dette nummer bedst kommer til sin ret, hvordan man får teksten frem, og får musikken til at understøttet budskabet. Virkelig spændende at være med til at facilitere den kreative process på et hold.

Derudover har jeg  lavet en hel del workshops og kurser på alt fra 1 til  flere dage og uger. Det er  på højskoler, kulturskoler foreninger eller andre steder hvor der er folk der interesserer sig for sangskrivningens kunst, og har lyst til et fagligt indspark i deres arbejde.

Her er et par billeder fra en workshop jeg holdt forleden på Brandbjerg højskole.

2013-09-23 10.29.35-2

2013-09-24 13.30.492013-09-24 13.31.06

2013-09-24 14.27.18