Skip to main content

Studie session i Sejling

Så er der billeder fra vores studie session i sejling studiet. Jeg havde Palle Hjort, Peter Dombernowski og Thomas Alstrup med til at drysse tryllestøv over min musik.Vi havde et par super fede dage og her er et par stemnings billeder derfra.
Inden vi gik i studiet have jeg sendt demo optagelser med 10 af mine numre rundt til en blandet flok mennesker. Min ide var at få så mange som muligt til at fortælle mig hvilke numre de syntes var de aller bedste. På den måde ville jeg finde de sange som skulle med i studiet. Jeg er rigtig glad for at så mange ville hjælpe med at lytte og kommentere og jeg glæder mig til at afsløre hvilke numre der blev valgt. Men indtil da kan jeg sige at det var utroligt spændende at høre hvad mine sanger betyder for jer. Det giver virkelig blod på tanden til at få indspillet og spillet koncerter!

Palle Hjort og Peter Dombernowski in action.

knapper og talkback 🙂

 

Der lyttes mens Thomas stiller en meget fin mikrofon op til mundharpe solo indspilning.

 

Thomas Alstrup spiller smokin’ mundharpe solo

 

Så er vi ved at ha nogle gode “takes” i kassen og vi fejrer med “sund mad”

 

Ud på de små timer…..Vi spiller musik mens andre sover…..